DETAILED NOTES ON BOOKING κυπαρισσια

Detailed Notes on booking κυπαρισσια

Detailed Notes on booking κυπαρισσια

Blog Article

Τύπος καταλύματος: ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ-ΔΩΜΑΤΙΑ

Διαθέτοντας ηλιόλουστη βεράντα το κατάλυμα βρίσκεται λίγα λεπτά από αμμώδη παραλία

Το Κανόνι έχει πάρει το όνομά του από ένα γαλλικό κανόνι που βρίσκεται στην πλατεία του και βλέπει στο Ιόνιο Πέλαγος, τη Μονή Βλαχερνών και το Ποντικονήσι.

Είναι ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού, όπως και στην παγωνιά του χειμώνα.

Τα συμπτώματα ξήρανσης εμφανίζονται στο εσωτερικό του φυλλώματος κοντά στον κορμό, σταδιακά πηγαίνοντας προς τα έξω. Για την αντιμετώπιση της φυτόφθορα, κάνουμε πότισμα στη ρίζα με διάλυμα γαλαζόπετρας (θειικού χαλκού) και ψεκάζουμε το φύλλωμα με σκεύασμα χαλκού που προμηθευόμαστε από γεωπονικά καταστήματα.

Όλα τα κοινά κυπαρίσσια φέρουν θηλυκά και αρσενικά άνθη στο ίδιο δέντρο, αν και σε διαφορετικά σημεία, και ανθίζουν από τις αρχές ως τα τέλη της άνοιξης (Μάρτιος- Μάιος).

Η Κυπαρισσία στην «κοινωνία της σταφίδας»[Επεξεργασία

Τύπος καταλύματος: ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ-ΔΩΜΑΤΙΑ

Pretty minimal hotel with a lovely backyard, best breakfast over the terrace, in the silent village not also much from Kerkyra. The staff was pretty welcoming and attentive.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Άρνα Λακωνίας: Το όμορφο χωριό του Ταϋγέτου με την πλούσια ορεινή φύση

Ποια ξενοδοχεία σε Κέρκυρα είναι καλά για οικογένειες;

Ήταν ο τελευταίος σταθμός της γραμμής της Πελοποννήσου, όταν ακόμα κυκλοφορούσαν τραίνα νοτιότερα της Κορινθίας κι αυτή η γνώση δίνει στους λάτρεις των τραίνων μια αίσθηση «τελευταίου συνόρου», ενισχύοντας τον ρομαντισμό που click here έτσι κι αλλιώς κουβαλάνε οι εγκαταλελειμμένοι σιδηροδρομικοί σταθμοί.

Ακόμη ο μεγάλος ταξιδευτής και γεωγράφος της αρχαιότητας Παυσανίας πέρασε από τον Κυπαρισσίεντα και έκανε αναφορές, μεταξύ άλλων και στη Διονυσιάδα πηγή (σημερινό Αη Λαγούδη), στην παραλία της πόλης. Ιστορία[Επεξεργασία

Report this page